null

VIK Onderzoek

null In het 'VIK onderzoek' van een uur bieden we je inzicht waar je binnen je bedrijf zou kunnen besparen op de verborgen intermenselijk kosten.

Dagdelen

Voor kortere trajecten, kennismakingen, scans en onderzoeken kun je een dagdeel inzetten.Dagdeel als mini GroepsTraining:

null  Herhaling en verdieping van een Groeps training

null  Aanreiken van strategie om het maximale uit een (onmogelijke) situatie te halen.

null Om vergaderingen zo te laten verlopen dat iedereen na afloop bruist van de energie

null Bij strubbelingen tussen collega’s


Dagdeel als mini Persoonlijke Coaching

null Herhaling en verdieping van een persoonlijke coaching

null Coaching in een langzamer tempo of niet zo diep stekend

null Voorbereiding op een belangrijk gesprek

null Onderdeel van de sollicitatie procedure


Dagdeel voor directeuren & dagdeel als Service Verlening:

null Begeleiden van bedrijven die graag willen samenwerken

null Hulp bieden bij bijzonder beheer

null Zoeken/selecteren van goede mensen

Persoonlijke Coaching

null Deze coaching gaat over jou. Om jou stappen te laten maken in je persoonlijke ontwikkeling. Zodat je effectiever wordt en dus leiding neemt voor jezelf en voor jouw werk.null Hierdoor verkrijg je een grotere balans met jezelf en je omgeving. Het leren omgaan met stress kan een belangrijk onderdeel zijn van de coaching. Mensen ervaren een Persoonlijke Coaching als een bevrijding. Een bevrijding van beperkende elementen in het leven. null Dit is wat we noemen een Doorbraak.

Groepstraining

null Elke deelnemer krijgt een interview van een uur om aan te kunnen geven wat er behandeld dient te worden. In de GroepsTraining wordt ervaren wat het verschil is tussen communiceren uit het denken en communiceren uit het gevoel. Alle onderwerpen die besproken dienen te worden komen aan bod en worden hierin verwerkt.null Als men ervaren heeft om uit gevoel te kunnen communiceren wordt er gestuurd naar een gemeenschappelijk doel, wat wil iedereen. En wat dus ook voor iedereen voelbaar is. Dit wordt het gevoelscommitment. Als er nog tijd is, wordt er alvast besproken hoe we elkaar kunnen helpen om in dit commitment te blijven. Behalve een enorme spin off, is er werkelijk iets verschoven. Deze verandering geeft energie en een gevoel van welbevinden. Het werk wordt ervaren als een warme plek waar je kunt leren en verder groeien. Ook is er ruimte om fouten te maken, zodat je jezelf vrij kan voelennull Het commitment zorgt ervoor dat een ieder zich volledig inzet.


null

Jaartraject

null In een jaartraject zullen verschillende onderdelen zoals hierboven beschreven zijn opgenomen. Op deze manier kunnen we tot een langere termijn samenwerking komen. Het kost namelijk 10 tot 15 jaar om autonoom de verborgen intermenselijke kosten uit je bedrijf te houden. 

Investeringen en fusies

null Een heel grote faalkostenpost bij een fusie, overname of investering zie je vaak als mensen hakken in het zand zetten.

null Onze expertise is hakken uit het zand halen en houden.

null Betrek je ons vroeg genoeg dan kun je grotendeel voorkomen dat hakken het zand in gaan.

null